Ултразвукови уреди против хлебарки

March 4, 2016

През цялото си време хората търсят безопасен метод за избавяне от насекомите, които им пречат да живеят и окупират домовете. Какво ли не е използвано – молитви, заклинания, пелин и т.н. С развитието на физиката и новите технологии учените са се опитвали да създадат устройства против паразитите. В резултат на търсенето са се пявили ултразвукови уреди против комари, и уреди против къртици и най-накрая и уреди против хлебарки. Доколко такова устройство е ефективно и изчезват ли хлебарките от дома?

 

Как действа ултразвукът против хлебарките?

 

Ултразвуковият електронен уред за прогонване на хлебарките представлява само по себе си малко устройство, което излъчва вълни с определена честота.  Уредът работи с батерии. Разполага с индикаторна лампичка сигнализираща, че уредът работи и излъчва ултразвукови вълни. Тъй като човешкото ухо не усеща тези звуци индикаторната лампичка е начинът да разберем, че устрийството функционира.

 

Ефективност

 

Важно е да се разбере, че хлебарките не изчезват веднага. Ефектът на уреда се проявява постепенно и след 2-3 дни хлебарките започват да напускат дома. Пъроначално даже изглежда, че има нашествие на хлебарки- но увеличението на тяхната численост говори само за това, че устройството работи и  че насекомите излизат от всички цепнатини и пролуки, за да напуснат дома.

 

Използвайте устройството още няколко дни до пълното изчезване на хлебарките. От време на време (за 1-2 дни на всеки 2-3 седмици) е необходимо да активирате устройството, за да не се върнат хлебарките.

 

Преимущества

 

Ползвателите на уреда са привлечени от него заради няколкото детайли, които действително създават усещане за идеално средство за борба  с хлебарките:

 

  • не съществува необходимост да се предприемат каквито и да са други допълнителни действия по унищожаването на хлебарките;

  • няма увреждане на здравето на хората и на домашните любимци;

  • устройството може да се настройва да работи по различни начини, като се избират честотите и в тези случаи уредът може да се използва и за прогонване на комари и гризачи(в зависимост от модела);

  • не съществува необходимост да се почиства помещението, както при използване на препарати за унищожаване на хлебарки.

 

Ультразвукът с определена честота не унищожава насекомите. Но предизвиква у тях дискокфорт и насекомите напускат местата, където усещат постоянното въздействие на ултразвуковите вълни. Трябва да се отбележи също и фактът, че ултразукът действа също толкова ефективно и на други паразити от рода на: комари, бълхи, дъвеници.

 

Какво ултразвуково средство против хлебарки е най-добре да избера?

 

Към настоящия момент съществуват множество различни устройства против дървеници, хлебарки, молци и различни други насекоми. Голяма част от уредите за прогонване са без име, с непонятен произход, произведени в Китай. Такива уреди се продават под различни измислени търговски имена, а в голямата си част имат само номер на модела.

 

Ниската цена и отсъствието на производител трябва да заостри нашето внимание, а ефективността на такива артикули предизвиква голямо съмнение, затова ние ви препоръчваме да използвате уредите за прогонване с марка Isotronic произведени по надеждна германска технология.

 

Компанията Изотроник произвежда такава продукция повече от 30 години и затова можете да бъдете уверени в качеството и ефективността на нашите устройства. За да видите и поръчате уреди за прогонване на хлебарки посетете нашия онлайн магазин: www.isotronic-bulgaria.com Ние доставяме безплатно за цяла България!

 

 

Please reload

Как да прогоним птиците

March 6, 2016

1/6
Please reload