top of page

Приятели, процесът на оформяне на покупки в нашия онлайн магазин е много прост и обикновено не е свързан с никакви сложности. Въпреки това за ваше удобство публикуваме помощен материал по навигацията и по оформяне на поръчките, както онлайн, а така също и по телефон ++359 877 293 664.

Избор и преглед на артикулите. Имате два удобни варианта да видите артикулите:

 

  1. Клик по фотографията или по названието на артикула представя артикула на отделна страница с подробно описание.

  2. Бързо преглеждане: при насочване на курсора на снимката на надписа QUICK VIEW тогава артикулът се показва в същия прозорец. На тази страница няма подробно описание, но това може да се види от линка View Full Details. В тези случаи вие може да указвате количеството на артилула и да го поставяте в кошницата.

Кликнете на снимката, за да видите голямото изображение. За да преместите артикула в кошницата, изберете количество в ниско падащото меню Quantity и след това натиснете бутон ADD TO CART.

Работа с кошницата и оформяне на поръчката. След всяко преместване на артикул в кошницата от дясната страна на сайта автоматично се появява прозорец на кошницата. След това, както за всички необходими артикули преместени в кошницата, кликнете върху появяващия се в прозореца бутон VIEW CART или кликнете върху иконата на кошницата в горната част на сайта. На следващата страница ще видите избраните артикули и сумата на поръчката. Тук вие може да коригирате/изтриете избраните продукти.

 

След това натиснете оранжевия бутон CHECKOUT и в появилия се прозорец внимателно попълнете всички полета (особено номер на телефон с кода и точния адрес за доставка). Натиснете бутон CONTINUE, след което се появява страница за избор на доставката (по подразбиране – безплатна доставка). Натиснете бутонът CONTINUE още веднъж. Особени желания може да посочите в прозореца под линка Add note to seller. В отварящия се прозорец ще видите полезна информация по доставката. Натиснете синия бутон PAY OFFLINE, след което системата ще ви благодари и ще ви даде съобщение, че поръчката е приета с подробни описания на детайлите.

 

Това е всичко! Очаквайте обаждане от нашия оператор! След оформяне на поръчката до 15-00 часа, ние ще се свържем с вас в същия ден. За клиенти направили поръчка след 15-00 часа ще се свържем с вас на следващия ден.

Магазин Isotronic България ви пожелава успешни покупки и добро настроение! :)

 

bottom of page